Number of Articles: 40

تشکیل کمپلکس بین بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه بزرک و ژلاتین به روش توده ای شدن مرکب

Pages 1-9

فرزانه محسنی; امیر گلی

بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو

Pages 11-21

فخرالدین صالحی

تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)

Pages 23-33

معصومه عبدالهی; فرید مرادی نژاد; محمد حسن سیاری زهان; حسن بیات

تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانوکامپوزیت‌های هیبریدی کربوکسی‌متیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونت‌موریلونیت و TiO2

Pages 35-47

یونس زاهدی; بهرام فتحی آچاچلویی

وویژگی‌های رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسول‌های امگا-3 تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون

Pages 49-61

سید علی جعفرپور

اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک

Pages 63-75

شیرین ایرانی; رضوان پوراحمد; علی اکبریان موغاری

تولید الئوژل از روغن کلزا با استفاده از مخلوط اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ ریسینولئات

Pages 77-86

فرناز شریعتی; صدیف آزادمرد دمیرچی; امیر حسین شیرانی راد

بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی

Pages 87-96

صفورا اکبری علویجه; صبیحه سلیمانیان زاد; محمود شیخ زین الدین

بررسی اثرات شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پودر روغن تخمه ی کدو حلوایی

Pages 97-112

منصوره گرانپور; غلامحسن اسدی; زهرا امام جمعه

بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن

Pages 113-126

زهرا نظری

بررسی تاثیر روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی متابولیت‌های ثانویه عصاره گیاه اوجی

Pages 127-138

رضا اسماعیل زاده کناری; مریم اثنی عشری

مدل‌سازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیه‌سازی‌شده‌ی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS)

Pages 139-149

سید مهدی جعفری; محمد گنجه; یحیی مقصودلو; علی محمد تمدن; مهرداد نیاکوثری

تأثیر میزان اولئیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی زئین ذرت

Pages 151-161

عبدالحسین آقابابایی; سید علی مرتضوی; حمید توکلی پور

تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن

Pages 163-176

فاطمه عباس‌زاده; مهران اعلمی; علیرضا صادقی ماهونک; مهدی کاشانی نژاد

اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم

Pages 177-188

رضا افخمی ماسوله; محمدرضا اسحاقی; اورنگ عیوض زاده

اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد

Pages 189-199

فاطمه حسینی; سید روح الله جوادیان; سمیه بهرام

بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC 1654 در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ

Pages 201-215

الهام اسکندری; سید علی مرتضوی; آرش کوچکی; فریده طباطبایی

بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی

Pages 217-227

احمد پدرام نیا

بررسی آلودگی به آفلاتوکسین در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

Pages 229-236

مرضیه خوری; عصمت خوری; علی محمدی ثانی

بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 237-249

تهمینه بخشنده; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا (.Ferula persica L) به صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا

Pages 251-259

پویا تقی نیا; محمد حسین حداد خداپرست; محمد احمدی

تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد

Pages 261-271

ایمان بهمنی; سحر نجفی; فاطمه زواره

بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی

Pages 273-286

مرضیه جرتنها; یحیی مقصودلو; مهران اعلمی; عماد احمدی

تعیین محتوی، ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و شناسایی ترکیب فنولی غالب در عصاره اناریجه به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا

Pages 287-297

شهلا سلمانیان; علیرضا صادقی ماهونک; معصومه جامسون

بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC)

Pages 299-310

منصوره سلیمانی فرد

تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئه‌ورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر

Pages 311-324

اکرم آریان فر

آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح

Pages 325-333

رویا آقاقلی زاده; مهدی کدیور; محمد حسین عزیزی; مرتضی زاهدی; محمدرضا رحیمی نژاد

بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی

Pages 335-344

سمیرا مهدوی طارونی; علی معتمدزادگان; شبنم حمزه; سعید میرعرب رضی

خشک کردن برگ‌های نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در یک خشک‌کن ترکیبی هوای گرم-ماورای صوت: تأثیر دما و توان ماورای صوت بر زمان، انرژی مصرفی و کمیت اسانس

Pages 345-357

داود قنبریان; مهدی ترکی هرچگانی; عبدالله قاسمی پیربلوطی; مرتضی صادقی

کاربرد توأم پلی‌آمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوه‌ای شدن پسته تر

Pages 359-376

ملیکا بارزمان; سیدحسین میردهقان; فاطمه ناظوری

اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگی‌های کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالص‌سازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS)

Pages 377-385

بیوک آقا فرمانی; حبیب نویدی فر

بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ

Pages 387-398

فاطمه علی اکبری; ثمر منصوری پور

بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris

Pages 399-412

سهیلا محب زاده; ناصر زارع; رسول اصغری ذکریا; بهرام فتحی آچاچلویی

اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی

Pages 413-421

سیده هدا حیدری بازاردهی; مهرناز امینی فر

بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین )

Pages 423-429

آناهیتا شکورزاده; رکسانا موگوئی

اثر آنزیم‌بری، بسته‌بندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو

Pages 431-442

شهرزاد شکوری; حمیدرضا توکلی‌پور; سید حمیدرضا ضیاالحق; سید محسن مرتضوی

بررسی ویژگی های عملکردی ، مکانیکی و ساختاری فیلم سدیم کازینات با استفاده از نانو رس و اسانس خوشاریزه

Pages 443-455

رقیه اشرفی; هاله همتی; فروغ محترمی; احسان مقدس کیا

اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(3- درجه سانتیگراد)

Pages 457-469

زهرا لطیفی; مهدی شریفی سلطانی; امیر رضا شویکلو

مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق

Pages 471-478

نجمه واحد دهکردی; نفیسه جهانبخشیان; محمد حجت الاسلامی

بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماری‌زا جدا شده از پنیر لیقوان

Pages 479-492

زهرا ایزدی مهر; مسعود یاورمنش; محمد باقر حبیبی; محمد رضا عدالتیان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,725,470
PDF Download15,959,071