بهمنی, ایمان, نجفی, سحر, زواره, فاطمه (2018). تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد. , 15(81), 261-271.
ایمان بهمنی; سحر نجفی; فاطمه زواره. "تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد". , 15, 81, 2018, 261-271.
بهمنی, ایمان, نجفی, سحر, زواره, فاطمه (2018). 'تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد', , 15(81), pp. 261-271.
بهمنی, ایمان, نجفی, سحر, زواره, فاطمه تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد. , 2018; 15(81): 261-271.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,662
PDF Download15,980,880