شکورزاده, آناهیتا, موگوئی, رکسانا (2018). بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین ). , 15(81), 423-429.
آناهیتا شکورزاده; رکسانا موگوئی. "بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین )". , 15, 81, 2018, 423-429.
شکورزاده, آناهیتا, موگوئی, رکسانا (2018). 'بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین )', , 15(81), pp. 423-429.
شکورزاده, آناهیتا, موگوئی, رکسانا بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین ). , 2018; 15(81): 423-429.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,674
PDF Download15,980,884