حسینی, فاطمه, جوادیان, سید روح الله, بهرام, سمیه (2018). اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد. , 15(81), 189-199.
فاطمه حسینی; سید روح الله جوادیان; سمیه بهرام. "اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد". , 15, 81, 2018, 189-199.
حسینی, فاطمه, جوادیان, سید روح الله, بهرام, سمیه (2018). 'اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد', , 15(81), pp. 189-199.
حسینی, فاطمه, جوادیان, سید روح الله, بهرام, سمیه اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد. , 2018; 15(81): 189-199.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,709
PDF Download15,980,896