علی اکبری, فاطمه, منصوری پور, ثمر (2018). بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ. , 15(81), 387-398.
فاطمه علی اکبری; ثمر منصوری پور. "بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ". , 15, 81, 2018, 387-398.
علی اکبری, فاطمه, منصوری پور, ثمر (2018). 'بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ', , 15(81), pp. 387-398.
علی اکبری, فاطمه, منصوری پور, ثمر بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ. , 2018; 15(81): 387-398.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,716
PDF Download15,980,899