نظری, زهرا (2018). بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن. , 15(81), 113-126.
زهرا نظری. "بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن". , 15, 81, 2018, 113-126.
نظری, زهرا (2018). 'بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن', , 15(81), pp. 113-126.
نظری, زهرا بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن. , 2018; 15(81): 113-126.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,661
PDF Download15,980,880