فرمانی, بیوک آقا, نویدی فر, حبیب (2018). اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگی‌های کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالص‌سازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS). , 15(81), 377-385.
بیوک آقا فرمانی; حبیب نویدی فر. "اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگی‌های کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالص‌سازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS)". , 15, 81, 2018, 377-385.
فرمانی, بیوک آقا, نویدی فر, حبیب (2018). 'اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگی‌های کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالص‌سازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS)', , 15(81), pp. 377-385.
فرمانی, بیوک آقا, نویدی فر, حبیب اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگی‌های کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالص‌سازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS). , 2018; 15(81): 377-385.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,791
PDF Download15,980,929