ایرانی, شیرین, پوراحمد, رضوان, اکبریان موغاری, علی (2018). اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک. , 15(81), 63-75.
شیرین ایرانی; رضوان پوراحمد; علی اکبریان موغاری. "اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک". , 15, 81, 2018, 63-75.
ایرانی, شیرین, پوراحمد, رضوان, اکبریان موغاری, علی (2018). 'اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک', , 15(81), pp. 63-75.
ایرانی, شیرین, پوراحمد, رضوان, اکبریان موغاری, علی اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک. , 2018; 15(81): 63-75.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,624
PDF Download15,969,969