جرتنها, مرضیه, مقصودلو, یحیی, اعلمی, مهران, احمدی, عماد (2018). بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی. , 15(81), 273-286.
مرضیه جرتنها; یحیی مقصودلو; مهران اعلمی; عماد احمدی. "بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی". , 15, 81, 2018, 273-286.
جرتنها, مرضیه, مقصودلو, یحیی, اعلمی, مهران, احمدی, عماد (2018). 'بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی', , 15(81), pp. 273-286.
جرتنها, مرضیه, مقصودلو, یحیی, اعلمی, مهران, احمدی, عماد بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی. , 2018; 15(81): 273-286.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,725
PDF Download15,980,899