صالحی, فخرالدین (2018). بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو. , 15(81), 11-21.
فخرالدین صالحی. "بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو". , 15, 81, 2018, 11-21.
صالحی, فخرالدین (2018). 'بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو', , 15(81), pp. 11-21.
صالحی, فخرالدین بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو. , 2018; 15(81): 11-21.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,729
PDF Download15,980,900