عباس‌زاده, فاطمه, اعلمی, مهران, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی (2018). تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن. , 15(81), 163-176.
فاطمه عباس‌زاده; مهران اعلمی; علیرضا صادقی ماهونک; مهدی کاشانی نژاد. "تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن". , 15, 81, 2018, 163-176.
عباس‌زاده, فاطمه, اعلمی, مهران, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی (2018). 'تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن', , 15(81), pp. 163-176.
عباس‌زاده, فاطمه, اعلمی, مهران, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن. , 2018; 15(81): 163-176.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,712
PDF Download15,980,897