آریان فر, اکرم (2018). تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئه‌ورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر. , 15(81), 311-324.
اکرم آریان فر. "تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئه‌ورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر". , 15, 81, 2018, 311-324.
آریان فر, اکرم (2018). 'تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئه‌ورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر', , 15(81), pp. 311-324.
آریان فر, اکرم تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئه‌ورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر. , 2018; 15(81): 311-324.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,716
PDF Download15,980,899