Number of Articles: 40

بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی

Pages 1-16

سیده مرضیه رازقی; حسن صدیقی

بررسی درصد خلوص و میزان ید نمک‌های خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه

Pages 17-23

زینب رفتنی امیری; سمیه سلمانی

کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته

Pages 25-38

محمد قربانی; توران شفیعی; علیرضا صادقی ماهونک; یحیی مقصودلو; سید مهدی جعفری; حامد حسینی

بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )

Pages 39-50

الهام مهدیان; عصمت خوری; امین حسین زاده

تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن

Pages 51-62

فخری شهیدی; شادی بصیری; فاطمه صادقی; صفیه خلیلیان; اسماعیل خزایی

بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز

Pages 63-71

مریم محسنی; امیر دارایی گرمه خانی; علی محمدی ثانی

بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا

Pages 73-83

گلناز اسحقی ماکویی; محمد حسین موثق

بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال 1395 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

Pages 85-93

سامان مهدوی; لیلا اسماعیل زاده; حسین شیخلویی

اثر افزودن شیره انگور بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ماست و ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی آن

Pages 95-103

فاطمه نریمانی; آیناز علیزاده

استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن

Pages 105-118

مهسا پارسازاده; مژگان خدادادی; مهرنوش تدینی

خشک کردن لایه نازک ورقه‌های گوجه‌فرنگی با استفاده از خشک‌کن تلفیقی فروسرخ-خلاء

Pages 119-127

فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد

کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت

Pages 129-137

الناز میلانی; غلام علی گلی موحد; مرتضی جعفری; حامد انوری

مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی

Pages 139-149

حامد صابریان

تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)

Pages 151-166

زهرا پورشریف املشی; ناصر صداقت; فخری شهیدی

بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال

Pages 167-176

کریم نصرت الهی; حسن برزگر; حسین جوینده; محمدرضا قربانی

تاثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد

Pages 177-187

ابراهیم علیزاده دوغیکلائی; طاهر جدگال; سراج بیتا

بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی

Pages 189-199

امیرپویا قندهاری یزدی; محمد حجت الاسلامی; مهشید جهادی; جواد کرامت

ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر روغن ماهی

Pages 201-212

نازنین صادقی; سید مهدی اجاق; بهاره شعبان پور; شیرین حسنی

خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا

Pages 213-221

کژال سجادی; سمیرا بهرامیان

کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزوله‌ی پروتئین مرغ

Pages 223-236

امیررضا شویک لو; سیدجواد ابوالقاسمی; حمید رضا مهدوی عادلی

بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاه‌های صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران

Pages 237-247

سید محمد مظلومی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن

Pages 249-260

مهران اعلمی

بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی

Pages 261-269

محمد طیبی; محمد شاهدی; جعفر محمدزاده میلانی; مهدی کدیور

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل

Pages 271-280

ساجد امجدی; لیلا روفه گری نژاد; حامد همیشه کار

بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا

Pages 281-293

زهرا توان; محمد حجتی; بهزاد ناصحی; حسین جوینده

اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی

Pages 295-305

بهرام فتحی آچاچلویی; زری پیامی

بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 307-318

رضا اسماعیل زاده کناری

بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)

Pages 319-334

سیده پرستو مجاوریان; زینب رفتنی امیری; هدی شهیری طبرستانی

رویکرد جدید جهت درون‌پوشانی آنتوسیانین‌های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره

Pages 335-344

بهرام فتحی آچاچلوئی; رضوان شاددل; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی; صفورا اکبری علویجه

ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران

Pages 345-358

امیر گلی; مریم جعفری; فرزانه محسنی; مهسا رضایی; فاطمه السادات ناظری

اثر‌ بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT

Pages 359-372

زهرا نظری; ناصر صداقت

تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک

Pages 373-385

طناز رهنمای آخری; مجید جوانمرد; روزبه عباس زاده

بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای

Pages 387-396

احسان فرتاش; محمدهادی خوش تقاضا; سلیمان عباسی

تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)

Pages 397-404

سعید آیینه وند; لیلا کمالی روستا; آرش سلطانی; مهدی امینی

مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخص‌های رنگ نعناع فلفلی

Pages 405-420

امید مردانی; فاطمه نادی

جداسازی وشناسایی گونه‌های Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus

Pages 421-435

شهناز بختیاری; محمدرضا عدالتیان دوم; محمد باقر حبیبی نجفی; مسعود یاورمنش

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

Pages 437-450

سمیرا منصورگرگانی; ناصر صداقت; فرشته حسینی

ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان

Pages 451-461

مریم فهیم دانش

اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگی‌های کیفی آب انار

Pages 463-473

لیلا هوشیار; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی; ممنونه شنگل

مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی

Pages 475-485

رقیه اشرفی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,124
PDF Download15,963,904