آیینه وند, سعید, کمالی روستا, لیلا, سلطانی, آرش, امینی, مهدی (2018). تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل). , 15(82), 397-404.
سعید آیینه وند; لیلا کمالی روستا; آرش سلطانی; مهدی امینی. "تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)". , 15, 82, 2018, 397-404.
آیینه وند, سعید, کمالی روستا, لیلا, سلطانی, آرش, امینی, مهدی (2018). 'تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)', , 15(82), pp. 397-404.
آیینه وند, سعید, کمالی روستا, لیلا, سلطانی, آرش, امینی, مهدی تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل). , 2018; 15(82): 397-404.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,831
PDF Download15,989,719