شهیدی, فخری, بصیری, شادی, صادقی, فاطمه, خلیلیان, صفیه, خزایی, اسماعیل (2018). تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن. , 15(82), 51-62.
فخری شهیدی; شادی بصیری; فاطمه صادقی; صفیه خلیلیان; اسماعیل خزایی. "تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن". , 15, 82, 2018, 51-62.
شهیدی, فخری, بصیری, شادی, صادقی, فاطمه, خلیلیان, صفیه, خزایی, اسماعیل (2018). 'تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن', , 15(82), pp. 51-62.
شهیدی, فخری, بصیری, شادی, صادقی, فاطمه, خلیلیان, صفیه, خزایی, اسماعیل تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن. , 2018; 15(82): 51-62.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,740,372
PDF Download15,965,860