فهیم دانش, مریم (2018). ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان. , 15(82), 451-461.
مریم فهیم دانش. "ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان". , 15, 82, 2018, 451-461.
فهیم دانش, مریم (2018). 'ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان', , 15(82), pp. 451-461.
فهیم دانش, مریم ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان. , 2018; 15(82): 451-461.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,826
PDF Download15,989,717