مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی (2018). بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM). , 15(82), 319-334.
سیده پرستو مجاوریان; زینب رفتنی امیری; هدی شهیری طبرستانی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)". , 15, 82, 2018, 319-334.
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی (2018). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)', , 15(82), pp. 319-334.
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM). , 2018; 15(82): 319-334.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,091
PDF Download15,989,341