علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم, جدگال, طاهر, بیتا, سراج (2018). تاثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد. , 15(82), 177-187.
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی; طاهر جدگال; سراج بیتا. "تاثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد". , 15, 82, 2018, 177-187.
علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم, جدگال, طاهر, بیتا, سراج (2018). 'تاثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد', , 15(82), pp. 177-187.
علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم, جدگال, طاهر, بیتا, سراج تاثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد. , 2018; 15(82): 177-187.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,085
PDF Download15,989,334