قندهاری یزدی, امیرپویا, حجت الاسلامی, محمد, جهادی, مهشید, کرامت, جواد (2018). بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی. , 15(82), 189-199.
امیرپویا قندهاری یزدی; محمد حجت الاسلامی; مهشید جهادی; جواد کرامت. "بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی". , 15, 82, 2018, 189-199.
قندهاری یزدی, امیرپویا, حجت الاسلامی, محمد, جهادی, مهشید, کرامت, جواد (2018). 'بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی', , 15(82), pp. 189-199.
قندهاری یزدی, امیرپویا, حجت الاسلامی, محمد, جهادی, مهشید, کرامت, جواد بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی. , 2018; 15(82): 189-199.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,829
PDF Download15,989,718