اعلمی, مهران (2018). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن. , 15(82), 249-260.
مهران اعلمی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن". , 15, 82, 2018, 249-260.
اعلمی, مهران (2018). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن', , 15(82), pp. 249-260.
اعلمی, مهران بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن. , 2018; 15(82): 249-260.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,828
PDF Download15,989,718