مهدیان, الهام, خوری, عصمت, حسین زاده, امین (2018). بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ). , 15(82), 39-50.
الهام مهدیان; عصمت خوری; امین حسین زاده. "بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )". , 15, 82, 2018, 39-50.
مهدیان, الهام, خوری, عصمت, حسین زاده, امین (2018). 'بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )', , 15(82), pp. 39-50.
مهدیان, الهام, خوری, عصمت, حسین زاده, امین بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ). , 2018; 15(82): 39-50.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,091
PDF Download15,989,339