گلی, امیر, جعفری, مریم, محسنی, فرزانه, رضایی, مهسا, ناظری, فاطمه السادات (2018). ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران. , 15(82), 345-358.
امیر گلی; مریم جعفری; فرزانه محسنی; مهسا رضایی; فاطمه السادات ناظری. "ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران". , 15, 82, 2018, 345-358.
گلی, امیر, جعفری, مریم, محسنی, فرزانه, رضایی, مهسا, ناظری, فاطمه السادات (2018). 'ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران', , 15(82), pp. 345-358.
گلی, امیر, جعفری, مریم, محسنی, فرزانه, رضایی, مهسا, ناظری, فاطمه السادات ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران. , 2018; 15(82): 345-358.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,091
PDF Download15,989,340