محسنی, مریم, دارایی گرمه خانی, امیر, محمدی ثانی, علی (2018). بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز. , 15(82), 63-71.
مریم محسنی; امیر دارایی گرمه خانی; علی محمدی ثانی. "بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز". , 15, 82, 2018, 63-71.
محسنی, مریم, دارایی گرمه خانی, امیر, محمدی ثانی, علی (2018). 'بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز', , 15(82), pp. 63-71.
محسنی, مریم, دارایی گرمه خانی, امیر, محمدی ثانی, علی بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز. , 2018; 15(82): 63-71.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,091
PDF Download15,989,338