توان, زهرا, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد, جوینده, حسین (2018). بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا. , 15(82), 281-293.
زهرا توان; محمد حجتی; بهزاد ناصحی; حسین جوینده. "بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا". , 15, 82, 2018, 281-293.
توان, زهرا, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد, جوینده, حسین (2018). 'بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا', , 15(82), pp. 281-293.
توان, زهرا, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد, جوینده, حسین بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا. , 2018; 15(82): 281-293.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,089
PDF Download15,989,337