Number of Articles: 30

بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو

Pages 1-12

معصومه بابایی سروینه باغی; محمد احمدی; محمدرضا شیران; مریم عزیزخانی

مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار فراصوت گالاکتومانان از دو دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): استفاده از روش عددی معکوس

Pages 13-29

رسول نیکنام; محمد موسوی; حسین کیانی

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش

Pages 31-45

پریسا شمسایی; سید ابراهیم حسینی; غلام حسن اسدی; انوشه شریفان

امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

Pages 47-60

غزاله تولیتی; زهرا بیگ محمدی; غزل لبیکی

استفاده از روش عددی معکوس در مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار مایکروویو گالاکتومانان‌های حاصل از دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و دانه لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): محاسبه ضرایب انتقال جرم

Pages 61-77

رسول نیکنام; محمد موسوی; حسین کیانی

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی اسیدهیالورونیک استحصالی از تاج خروس به روش‌های مختلف

Pages 79-89

نسترن طبری شاهاندشت; مرضیه بلندی; مجید رحمتی; مسلم جعفری ثانی

بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه

Pages 91-99

محمد رضا امیریوسفی; حیدر جمعه الکعبی; سحر سلاح برزین; محمدعلی حصاری نژاد

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو

Pages 101-111

علیرضا شهاب لواسانی; آیدا گودرزی معظمی; محمدرضا اسحاقی

تأثیر ساعت برداشت بر ترکیبات و محتوای اسانس گیاه کبر

Pages 113-123

امین الله باقری فرد; گودرز باقری فرد; فرود باقری

ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده

Pages 125-137

رامین تیموری اوخچلار; افشین جوادی; صدیف آزادمرد دمیرچی; محمدعلی تربتی

تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 139-154

پرستو قائمی; سعیده عربشاهی دلویی; مهران اعلمی; سید حسین حسینی قابوس

بررسی فاکتورهای مؤثر بر بازده استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاه به‌لیمو (Aloysia citriodora Palau) تحت امواج فراصوت و بررسی خاصیت آنتی باکتریایی آن

Pages 155-166

زینب صمیمی; ملیحه یعقوبی; محسن ثانی خانی; عزیزاله خیری

اصلاح بارگاه سنتی خشک کردن انگور با استفاده از صفحات گرمایشی هوشمند و ارزیابی مصرف انرژی آن

Pages 167-179

شهین زمردی; فرید امیر شقاقی; کریم گرامی

جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)

Pages 181-192

مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحراییان; مهدی قیافه داوودی

کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بسته‌بندی مواد غذایی

Pages 193-209

شبنم سیستانی; هاجر شکرچی‌زاده

مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی

Pages 211-223

علی ملایم; درنوش جعفرپور

بررسی امکان تبدیل ضایعات کاه گندم و برنج به قند قابل تخمیر با ترکیب پیش تیمار فراصوت و سم زدایی با پلاسمای سرد

Pages 225-240

سیده هدی یوسفیان; رحیم ابراهیمی; بهرام حسین زاده سامانی; علی ملکی

اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی

Pages 241-253

سمیرا مرادی; فاطمه زراعت پیشه; حسین زنگانه; مهدی قجری شموشکی; علیرضا وسیعی; فریده طباطبایی یزدی; سیدعلی مرتضوی

بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی دو رقم میوه توت‌فرنگی در طی 15 روز نگه‌داری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

Pages 255-266

مرضیه آخوند; مریم کلاهی; فریبا حیدری زاده

تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید

Pages 267-280

سحر حمزه ای; آرزو خضرلو; علی احسانی

تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال‌سازی در خشک کردن برگه‌ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ

Pages 281-289

سید جعفر هاشمی; آزاده رنجبر ندامانی; نیلوفر عبدی

ریزپوشانی عصاره دانه چیا (Saliva hispanica L.) با نانولیپوزوم و صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی

Pages 291-303

فریناز حسینی; علی معتمدزادگان; شهرام نقی‌زاده رییسی; سمیه رهایی

مدلسازی پاستوریزاسیون درون پوسته تخم مرغ با روش دینامیک سیالات محاسباتی

Pages 305-316

محسن دلوی اصفهان

ارزیابی اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum Trautv.)

Pages 317-331

سودابه نورزاد; حسنعلی نقدی بادی; سپیده کلاته جاری; علی مهرآفرین; سکینه سعیدی‌ سار

بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی

Pages 333-344

بنفشه مهیمنی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; محمد ربانی; حمید توکلی پور

بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) در دو فرم خالص و نانو ریزپوشانی شده با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم

Pages 345-358

رضا صفری; زینب رفتنی امیری; سهیل ریحانی پول; رضا اسماعیل زاده کناری

بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد

Pages 359-370

مریم رضایی; لیلا نوری; محمد دانشی; عبدالرضا محمدی نافچی; فریبرز ناهیدی

تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب

Pages 371-384

علی ماهیان; الهام مهدیان; اسماعیل عطای صالحی; سید مهدی جعفری

جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها

Pages 385-394

امیر خدنگ نیکفرجام; الهام مهدیان; ریحانه احمدزاده قویدل; رضا کاراژیان

بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد

Pages 395-407

اورنگ خادمی; محمدرضا وظیفه شناس; جواد عرفانی مقدم

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,495
PDF Download15,950,927