تولیتی, غزاله, بیگ محمدی, زهرا, لبیکی, غزل (2022). امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 19(127), 47-60. doi: 10.22034/FSCT.19.127.47
غزاله تولیتی; زهرا بیگ محمدی; غزل لبیکی. "امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن". , 19, 127, 2022, 47-60. doi: 10.22034/FSCT.19.127.47
تولیتی, غزاله, بیگ محمدی, زهرا, لبیکی, غزل (2022). 'امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن', , 19(127), pp. 47-60. doi: 10.22034/FSCT.19.127.47
تولیتی, غزاله, بیگ محمدی, زهرا, لبیکی, غزل امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 2022; 19(127): 47-60. doi: 10.22034/FSCT.19.127.47
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,534
PDF Download15,968,826