آخوند, مرضیه, کلاهی, مریم, حیدری زاده, فریبا (2022). بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی دو رقم میوه توت‌فرنگی در طی 15 روز نگه‌داری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 19(127), 255-266. doi: 10.22034/FSCT.19.127.255
مرضیه آخوند; مریم کلاهی; فریبا حیدری زاده. "بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی دو رقم میوه توت‌فرنگی در طی 15 روز نگه‌داری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد". , 19, 127, 2022, 255-266. doi: 10.22034/FSCT.19.127.255
آخوند, مرضیه, کلاهی, مریم, حیدری زاده, فریبا (2022). 'بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی دو رقم میوه توت‌فرنگی در طی 15 روز نگه‌داری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد', , 19(127), pp. 255-266. doi: 10.22034/FSCT.19.127.255
آخوند, مرضیه, کلاهی, مریم, حیدری زاده, فریبا بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی دو رقم میوه توت‌فرنگی در طی 15 روز نگه‌داری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 2022; 19(127): 255-266. doi: 10.22034/FSCT.19.127.255
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,535
PDF Download15,968,827