قائمی, پرستو, عربشاهی دلویی, سعیده, اعلمی, مهران, حسینی قابوس, سید حسین (2022). تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. , 19(127), 139-154. doi: 10.22034/FSCT.19.127.139
پرستو قائمی; سعیده عربشاهی دلویی; مهران اعلمی; سید حسین حسینی قابوس. "تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج". , 19, 127, 2022, 139-154. doi: 10.22034/FSCT.19.127.139
قائمی, پرستو, عربشاهی دلویی, سعیده, اعلمی, مهران, حسینی قابوس, سید حسین (2022). 'تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج', , 19(127), pp. 139-154. doi: 10.22034/FSCT.19.127.139
قائمی, پرستو, عربشاهی دلویی, سعیده, اعلمی, مهران, حسینی قابوس, سید حسین تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. , 2022; 19(127): 139-154. doi: 10.22034/FSCT.19.127.139
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,532
PDF Download15,968,825