هاشمی, سید جعفر, رنجبر ندامانی, آزاده, عبدی, نیلوفر (2022). تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال‌سازی در خشک کردن برگه‌ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ. , 19(127), 281-289. doi: 10.22034/FSCT.19.127.281
سید جعفر هاشمی; آزاده رنجبر ندامانی; نیلوفر عبدی. "تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال‌سازی در خشک کردن برگه‌ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ". , 19, 127, 2022, 281-289. doi: 10.22034/FSCT.19.127.281
هاشمی, سید جعفر, رنجبر ندامانی, آزاده, عبدی, نیلوفر (2022). 'تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال‌سازی در خشک کردن برگه‌ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ', , 19(127), pp. 281-289. doi: 10.22034/FSCT.19.127.281
هاشمی, سید جعفر, رنجبر ندامانی, آزاده, عبدی, نیلوفر تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال‌سازی در خشک کردن برگه‌ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ. , 2022; 19(127): 281-289. doi: 10.22034/FSCT.19.127.281
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,537
PDF Download15,968,828