کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, صحراییان, بهاره, قیافه داوودی, مهدی (2022). جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور). , 19(127), 181-192. doi: 10.22034/FSCT.19.127.181
مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحراییان; مهدی قیافه داوودی. "جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)". , 19, 127, 2022, 181-192. doi: 10.22034/FSCT.19.127.181
کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, صحراییان, بهاره, قیافه داوودی, مهدی (2022). 'جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)', , 19(127), pp. 181-192. doi: 10.22034/FSCT.19.127.181
کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, صحراییان, بهاره, قیافه داوودی, مهدی جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور). , 2022; 19(127): 181-192. doi: 10.22034/FSCT.19.127.181
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,534
PDF Download15,968,825