ماهیان, علی, مهدیان, الهام, عطای صالحی, اسماعیل, جعفری, سید مهدی (2022). تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب. , 19(127), 371-384. doi: 10.22034/FSCT.19.127.371
علی ماهیان; الهام مهدیان; اسماعیل عطای صالحی; سید مهدی جعفری. "تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب". , 19, 127, 2022, 371-384. doi: 10.22034/FSCT.19.127.371
ماهیان, علی, مهدیان, الهام, عطای صالحی, اسماعیل, جعفری, سید مهدی (2022). 'تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب', , 19(127), pp. 371-384. doi: 10.22034/FSCT.19.127.371
ماهیان, علی, مهدیان, الهام, عطای صالحی, اسماعیل, جعفری, سید مهدی تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب. , 2022; 19(127): 371-384. doi: 10.22034/FSCT.19.127.371
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,531
PDF Download15,968,825