حمزه ای, سحر, خضرلو, آرزو, احسانی, علی (2022). تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید. , 19(127), 267-280. doi: 10.22034/FSCT.19.127.267
سحر حمزه ای; آرزو خضرلو; علی احسانی. "تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید". , 19, 127, 2022, 267-280. doi: 10.22034/FSCT.19.127.267
حمزه ای, سحر, خضرلو, آرزو, احسانی, علی (2022). 'تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید', , 19(127), pp. 267-280. doi: 10.22034/FSCT.19.127.267
حمزه ای, سحر, خضرلو, آرزو, احسانی, علی تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید. , 2022; 19(127): 267-280. doi: 10.22034/FSCT.19.127.267
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,535
PDF Download15,968,827