ملایم, علی, جعفرپور, درنوش (2022). مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی. , 19(127), 211-223. doi: 10.22034/FSCT.19.127.211
علی ملایم; درنوش جعفرپور. "مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی". , 19, 127, 2022, 211-223. doi: 10.22034/FSCT.19.127.211
ملایم, علی, جعفرپور, درنوش (2022). 'مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی', , 19(127), pp. 211-223. doi: 10.22034/FSCT.19.127.211
ملایم, علی, جعفرپور, درنوش مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی. , 2022; 19(127): 211-223. doi: 10.22034/FSCT.19.127.211
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,678,124
PDF Download15,939,644