شهاب لواسانی, علیرضا, گودرزی معظمی, آیدا, اسحاقی, محمدرضا (2022). بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو. , 19(127), 101-111. doi: 10.22034/FSCT.19.127.101
علیرضا شهاب لواسانی; آیدا گودرزی معظمی; محمدرضا اسحاقی. "بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو". , 19, 127, 2022, 101-111. doi: 10.22034/FSCT.19.127.101
شهاب لواسانی, علیرضا, گودرزی معظمی, آیدا, اسحاقی, محمدرضا (2022). 'بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو', , 19(127), pp. 101-111. doi: 10.22034/FSCT.19.127.101
شهاب لواسانی, علیرضا, گودرزی معظمی, آیدا, اسحاقی, محمدرضا بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو. , 2022; 19(127): 101-111. doi: 10.22034/FSCT.19.127.101
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,531
PDF Download15,968,825