مهیمنی, بنفشه, صفائیان, شیلا, موسوی ندوشن, رضوان, ربانی, محمد, توکلی پور, حمید (2022). بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی. , 19(127), 333-344. doi: 10.22034/FSCT.19.127.333
بنفشه مهیمنی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; محمد ربانی; حمید توکلی پور. "بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی". , 19, 127, 2022, 333-344. doi: 10.22034/FSCT.19.127.333
مهیمنی, بنفشه, صفائیان, شیلا, موسوی ندوشن, رضوان, ربانی, محمد, توکلی پور, حمید (2022). 'بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی', , 19(127), pp. 333-344. doi: 10.22034/FSCT.19.127.333
مهیمنی, بنفشه, صفائیان, شیلا, موسوی ندوشن, رضوان, ربانی, محمد, توکلی پور, حمید بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی. , 2022; 19(127): 333-344. doi: 10.22034/FSCT.19.127.333
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,531
PDF Download15,968,825