Number of Articles: 30

مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون

Pages 13-1

زیبا جوادزاد; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده; صابر امیری

تاثیر یخ‌آب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

Pages 29-15

محمود ناصری; مریم نصری; مجید علی پور اسکندانی

بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصاره‌های کنار و هسته خرما

Pages 38-31

عباس نمدی پور; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; یحیی مقصودلو; علیرضا صادقی

بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا

Pages 56-39

آمنه ملکی; حسین احمدی چناربن; سارا موحد

بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان

Pages 67-57

مصطفی محروقی; محسن قدس روحانی; حسن رشیدی

بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت

Pages 78-69

Sara Movahed; آرتور کالستیانس; علیرضا شهاب لواسانی

بررسی شاخص‌های کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی

Pages 88-79

احسان مقدس کیا; مهدی نبی پور باربین; زهرا قاسمپور; لطفعلی ناصری; علی احسانی

بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک بلغور ذرت غنی شده با آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عمل‌کنندگی تخم مرغ

Pages 97-89

شهره تاتاری; مصطفی مظاهری تهرانی; الناز میلانی

استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک

Pages 107-99

ندا قضاوی; حمدالله مشتاقی; مجتبی بنیادیان; رویا عابدی

تولید پنیر سفید UF کم نمک

Pages 122-109

علیرضا شهاب لواسانی

بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری

Pages 133-123

بهزاد ناصحی; زهرا پایدار; حسن برزگر; محمد حجتی

بهینه‌سازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز

Pages 144-135

شیما پیری قشلاقی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; مهران اعلمی

تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت

Pages 154-145

علی گوهری; وحید حکیم زاده; ابراهیم گلمکانی

تاثیر روش‌های مختلف پخت بر ویژگی‌های ضداکسایشی ریشه گیاه شلغم (Brassica rapa)

Pages 164-155

سعیده عربشاهی دلویی; نرگس امیدزاده; عادله محمدی

بررسی تاثیر شرایط خشک‌کن خلایی پاششی با ریز ذره‌ساز آلتراسونیک روی خواص کاربردی، بازسازی و شیمیایی پودرهای عصاره برگ کنگر فرنگی

Pages 182-165

سمانه صادق زاده نماور; رضا امیری چایجان; جعفر امیری پریان; محمدعلی زلفی گل

پیش‌بینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم‌جوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیم‌جوش کردن

Pages 192-183

ابراهیم تقی نژاد; ولی رسولی شربیانی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی

Pages 206-193

پونه مرادی; محمد گلی; جواد کرامت

اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی

Pages 217-207

فرشته سلاجقه; فریبا زینالی; محمد علیزاده; ابوالفضل گلشن تفتی

استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسم‎های موجود در آب زرشک

Pages 228-219

سیده ندا سیادتی; فرشاد صحبت زاده; فهیمه بهروان; مسعود شفافی زنوزیان; فریده طباطبائی یزدی

تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت

Pages 236-229

سارا هدایتی; مهسا مجذوبی; فخری شهیدی; آرش کوچکی; عسگر فرحناکی

مقایسه استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی در کاهش میزان آکریلامید چیپس سیب‌زمینی ارقام آگریا و لیدی رزتا

Pages 249-237

مجتبی قربان‌علیزاده; سیمین اسدالهی; کاوه زرگری

بررسی تاثیر تیمار نیتریک اکسید و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی قارچ خوراکی Agaricus bisporus

Pages 259-251

افسانه یوسف پور دخانیه; رعنا قره لی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ترکیب اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن کاملینا ساتیوا (DH 1025)

Pages 269-261

روح اله محمدی نژاد; سمیرا بهرامیان; دانیال کهریزی

بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ

Pages 278-271

سعید میرعرب رضی; علی معتمدزادگان; احمد شهیدی; علی رشیدی نژاد

بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب

Pages 292-279

رضا فرهمندفر; رضا اسماعیل زاده کناری; مریم اثنی عشری

تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده

Pages 302-293

مرجان مجدی نسب; مرضیه سپیدنامه; منیژه نگهداری فر

بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرین‌کننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کم‌کالری و فراسودمند

Pages 316-303

ندا ابراهیمی سرای; افشین جوادی; صمد بدبدک

تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت

Pages 324-317

سارا هدایتی; مهسا مجذوبی; فخری شهیدی; آرش کوچکی; عسگر فرحناکی

مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب

Pages 335-325

بهاره دهقان; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگی‌های حسی و بافتی شیره انگور

Pages 346-337

شادی بصیری; فرزاد غیبی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,721,012
PDF Download15,957,973