ناصحی, بهزاد, پایدار, زهرا, برزگر, حسن, حجتی, محمد (2018). بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری. , 15(77), 133-123.
بهزاد ناصحی; زهرا پایدار; حسن برزگر; محمد حجتی. "بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری". , 15, 77, 2018, 133-123.
ناصحی, بهزاد, پایدار, زهرا, برزگر, حسن, حجتی, محمد (2018). 'بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری', , 15(77), pp. 133-123.
ناصحی, بهزاد, پایدار, زهرا, برزگر, حسن, حجتی, محمد بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری. , 2018; 15(77): 133-123.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,574
PDF Download15,979,889