ابراهیمی سرای, ندا, جوادی, افشین, بدبدک, صمد (2018). بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرین‌کننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کم‌کالری و فراسودمند. , 15(77), 316-303.
ندا ابراهیمی سرای; افشین جوادی; صمد بدبدک. "بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرین‌کننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کم‌کالری و فراسودمند". , 15, 77, 2018, 316-303.
ابراهیمی سرای, ندا, جوادی, افشین, بدبدک, صمد (2018). 'بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرین‌کننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کم‌کالری و فراسودمند', , 15(77), pp. 316-303.
ابراهیمی سرای, ندا, جوادی, افشین, بدبدک, صمد بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرین‌کننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کم‌کالری و فراسودمند. , 2018; 15(77): 316-303.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,394
PDF Download15,982,239