مرادی, پونه, گلی, محمد, کرامت, جواد (2018). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی. , 15(77), 206-193.
پونه مرادی; محمد گلی; جواد کرامت. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی". , 15, 77, 2018, 206-193.
مرادی, پونه, گلی, محمد, کرامت, جواد (2018). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی', , 15(77), pp. 206-193.
مرادی, پونه, گلی, محمد, کرامت, جواد بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی. , 2018; 15(77): 206-193.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,400
PDF Download15,982,243