بصیری, شادی, غیبی, فرزاد (2018). بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگی‌های حسی و بافتی شیره انگور. , 15(77), 346-337.
شادی بصیری; فرزاد غیبی. "بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگی‌های حسی و بافتی شیره انگور". , 15, 77, 2018, 346-337.
بصیری, شادی, غیبی, فرزاد (2018). 'بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگی‌های حسی و بافتی شیره انگور', , 15(77), pp. 346-337.
بصیری, شادی, غیبی, فرزاد بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگی‌های حسی و بافتی شیره انگور. , 2018; 15(77): 346-337.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,394
PDF Download15,982,240