محروقی, مصطفی, قدس روحانی, محسن, رشیدی, حسن (2018). بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان. , 15(77), 67-57.
مصطفی محروقی; محسن قدس روحانی; حسن رشیدی. "بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان". , 15, 77, 2018, 67-57.
محروقی, مصطفی, قدس روحانی, محسن, رشیدی, حسن (2018). 'بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان', , 15(77), pp. 67-57.
محروقی, مصطفی, قدس روحانی, محسن, رشیدی, حسن بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان. , 2018; 15(77): 67-57.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,579
PDF Download15,979,891