تقی نژاد, ابراهیم, رسولی شربیانی, ولی (2018). پیش‌بینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم‌جوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیم‌جوش کردن. , 15(77), 192-183.
ابراهیم تقی نژاد; ولی رسولی شربیانی. "پیش‌بینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم‌جوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیم‌جوش کردن". , 15, 77, 2018, 192-183.
تقی نژاد, ابراهیم, رسولی شربیانی, ولی (2018). 'پیش‌بینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم‌جوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیم‌جوش کردن', , 15(77), pp. 192-183.
تقی نژاد, ابراهیم, رسولی شربیانی, ولی پیش‌بینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم‌جوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیم‌جوش کردن. , 2018; 15(77): 192-183.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,579
PDF Download15,979,893