فرهمندفر, رضا, اسماعیل زاده کناری, رضا, اثنی عشری, مریم (2018). بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب. , 15(77), 292-279.
رضا فرهمندفر; رضا اسماعیل زاده کناری; مریم اثنی عشری. "بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب". , 15, 77, 2018, 292-279.
فرهمندفر, رضا, اسماعیل زاده کناری, رضا, اثنی عشری, مریم (2018). 'بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب', , 15(77), pp. 292-279.
فرهمندفر, رضا, اسماعیل زاده کناری, رضا, اثنی عشری, مریم بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب. , 2018; 15(77): 292-279.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,689,826
PDF Download15,943,834