گوهری, علی, حکیم زاده, وحید, گلمکانی, ابراهیم (2018). تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت. , 15(77), 154-145.
علی گوهری; وحید حکیم زاده; ابراهیم گلمکانی. "تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت". , 15, 77, 2018, 154-145.
گوهری, علی, حکیم زاده, وحید, گلمکانی, ابراهیم (2018). 'تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت', , 15(77), pp. 154-145.
گوهری, علی, حکیم زاده, وحید, گلمکانی, ابراهیم تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت. , 2018; 15(77): 154-145.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,587
PDF Download15,979,900