ناصری, محمود, نصری, مریم, علی پور اسکندانی, مجید (2018). تاثیر یخ‌آب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). , 15(77), 29-15.
محمود ناصری; مریم نصری; مجید علی پور اسکندانی. "تاثیر یخ‌آب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 15, 77, 2018, 29-15.
ناصری, محمود, نصری, مریم, علی پور اسکندانی, مجید (2018). 'تاثیر یخ‌آب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 15(77), pp. 29-15.
ناصری, محمود, نصری, مریم, علی پور اسکندانی, مجید تاثیر یخ‌آب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). , 2018; 15(77): 29-15.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,365
PDF Download15,979,674