Number of Articles: 30

بررسی اثر کاربرد فراصوت و اسید سیتریک بر قابلیت تولید فیلم زیست تخریب پذیر برپایه تفاله حاصل از آب گیری لیموترش

Pages 1-14

میترا صوفی; آیناز علیزاده; حامد همیشه کار; هادی الماسی; لیلا روفه گری نژاد

بررسی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر چروکیدگی زغال اخته طی خشک کردن با هوای داغ

Pages 15-26

رسول قربانی; محسن اسمعیلی

بررسی تاثیر اینولین بر رشد سویه پروبیوتیکی بیفیدیوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی های شیمیایی ماست

Pages 27-40

فرزاد ابراهیمی; نادر حبیبی; محمدیار حسینی

جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی لاکتوباسیلوس ها از لبنیات سنتی روستاهای استان فارس و بررسی پتانسیل پروبیوتیکی آنها

Pages 41-53

ندا زمانی; عباس اخوان سپهی; محمد رضا فاضلی; فرید شریعتمداری

اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران

Pages 55-67

فائزه شیرخان; سعید میردامادی; مهتا میرزایی; بهروز اکبری آدرگانی; نیکو نصوحی

تاثیر اسمز و پیش تیمارهای آنزیم بری و فراصوت بر خروج ترکیبات موثره از گیاه دارویی آویشن

Pages 69-80

شادی بصیری; فرزاد غیبی

بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) و سارگاسوم (Sargassum angustifulium) استخراج شده با فراصوت

Pages 81-91

خدیجه شیرانی بیدابادی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; ناهید رحیمی فرد

ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و عملکردی بستنی حاوی پایدار کننده کنجاک گلوکومانان

Pages 93-104

مریم علایی; حجت کاراژیان

تاثیر استفاده از کیتوزان و β- سیکلو دکسترین بر حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی در گوشت چرخ‌شده ماهی شیر (Scomberomorus commerson) طی نگهداری در یخچال

Pages 105-118

زهرا پیشگاهی; رضوان موسوی ندوشن; پیمان مهستی; به آفرید قلندری

انتخاب ژنوتیپ‌های برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L)در ایران برای مصارف مختلف تازه‌خوری و فرآوری

Pages 119-132

فروغ شواخی; ناصر بوذری; فوژان بدیعی; زهرا رفیعی درسنگی

اثر نانوکیتوزان و استیک اسید بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری سرد.

Pages 133-143

جمال سهرابی نیا; فردین تمجیدی; ناصر قادری

نانو ریزپوشانی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و استفاده از نانوذرات حاصل در فرمولاسیون بستنی

Pages 145-159

رضا صفری; زینب رفتنی امیری; سهیل ریحانی پول; هادی غفاری

مقایسه ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی فیلم‌های زیست تخریب پذیر رسانای پلی‌لاکتیک‌اسید حاوی پلی‌پیرول/اکسیدمس با پلی‌آنیلین/ اکسیدمس

Pages 161-174

پریسا عبدالستاری; محمود رضازاد باری; سجاد پیرسا

مقایسه خواص عملکردی وفیزیکوشیمیایی نشاسته های کینوا گونه تی ‌تی‌کا کا و گندم گونه پیشگام

Pages 175-187

نرگس نادیان; محمد حسین عزیزی; حسین عباس تبار آهنگر; اعظم اعرابی

تأثیر ازن و ذغال فعال بر پاتولین در کنسانتره سیب

Pages 189-200

الشان بشیری; سارا متینی; شهرام آرمیده

ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پودر روغن بزرک تولید شده با سلولز ریزبلور و برگ رزماری

Pages 201-211

مهسا فرهودپور; صدیف آزادمرد دمیرچی; مهدی قره خانی; نارملا آصفی

بررسی امکان بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت نرم کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM و مالتودکسترین

Pages 213-223

بابک غیاثی طرزی; صدف کفاشی پرویان; پرستو دامن افشان; مهبد ایزدی

شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس پیاز و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آن بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا اینوکوا، اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، سودوموناس ائروژینوزا و کاندیدا آلبیکنس

Pages 225-232

غلام رضا بخشی خانیکی; بهزاد ناصحی; محمد علی ابراهیمی; ندا موحدی صابر; بهروز علیزاده بهبهانی

اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگی های فیزیکی و بافتی کیک فنجانی

Pages 233-241

رضا فرهمندفر; جعفر محمدزاده میلانی; محمدرضا دباغ مظهری

اثر پوشش های خوراکی بر کاهش پوسیدگی کپک سبز و حفظ کیفیت میوه لیموترش

Pages 243-255

معصومه عباسی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی; مجید عسگری سیاهویی; منصوره شمیلی; بابک مدنی

تأثیر برشته کردن توسط مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پایداری اکسیداتیو روغن مغز گردوی ایرانی (.Juglans regia L)

Pages 257-274

کبری جلوخانی نیارکی; ندا احمدی کمازانی

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر کوپه در طی دوره رسیدن

Pages 275-288

پیمان اسماعیل زاده; محمد رضا احسانی; مریم میزانی; محمد هادی گیویان راد

عصاره اوجی: فنول و فلانوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط برون‌تنی

Pages 289-297

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; مصطفی رحمتی جنیدآباد

ارزیابی خصوصیات ضد‌میکروبی و پروبیوتیکی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا‌ شده از تخمیر تصادفی بذر شبدر جوانه‌زده

Pages 299-315

مریم زارعلی; علیرضا صادقی; سید مهدی جعفری; علیرضا صادقی ماهونک; مریم ابراهیمی

بررسی کیفیت روغن‌های نباتی موجود در بازار مصرف ایران توسط ارزیابی مقایسه‌ای‌ پارامترهای اکسایشی و پروفایل اسیدهای چرب

Pages 317-327

فاطمه میرحاج; هما بقایی; احمد حیدریه; سپیده اشهد

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی دسر لبنی حاوی آرد ارزن به عنوان جایگزین آرد برنج

Pages 329-340

فاطمه ذبیحی; حجت کاراژیان

مدل‌سازی ریاضی، منطق فازی و شبکه عصبی مصنوعی سینتیک استخراج اسانس از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) با روش تقطیر مقاومتی

Pages 341-354

پروانه کرمی; محسن زندی; علی گنجلو

ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم

Pages 355-367

شهره تاتاری; فخری شهیدی; محمدجواد وریدی; Elnaz Mialni; محبت محبی

ویژگی‌ها و کاربرد فیلم‌های پلی‌اتیلنی فعال حاوی تیمول و لینالول در نگهداری پنیر موزارلا

Pages 369-380

شادی چنگ; عبدالرضا محمدی نافچی; هما بقایی

تولید و ارزیابی ویژگی‌های امولسیون‌های دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز

Pages 381-391

مریم نوروزی; اشرف گوهری اردبیلی; امیر دارایی گرمه خانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,721,014
PDF Download15,957,973