جلوخانی نیارکی, کبری, احمدی کمازانی, ندا (2022). تأثیر برشته کردن توسط مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پایداری اکسیداتیو روغن مغز گردوی ایرانی (.Juglans regia L). , 19(123), 257-274. doi: 10.52547/fsct.19.123.257
کبری جلوخانی نیارکی; ندا احمدی کمازانی. "تأثیر برشته کردن توسط مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پایداری اکسیداتیو روغن مغز گردوی ایرانی (.Juglans regia L)". , 19, 123, 2022, 257-274. doi: 10.52547/fsct.19.123.257
جلوخانی نیارکی, کبری, احمدی کمازانی, ندا (2022). 'تأثیر برشته کردن توسط مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پایداری اکسیداتیو روغن مغز گردوی ایرانی (.Juglans regia L)', , 19(123), pp. 257-274. doi: 10.52547/fsct.19.123.257
جلوخانی نیارکی, کبری, احمدی کمازانی, ندا تأثیر برشته کردن توسط مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پایداری اکسیداتیو روغن مغز گردوی ایرانی (.Juglans regia L). , 2022; 19(123): 257-274. doi: 10.52547/fsct.19.123.257
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,588
PDF Download15,979,901