علایی, مریم, کاراژیان, حجت (2022). ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و عملکردی بستنی حاوی پایدار کننده کنجاک گلوکومانان. , 19(123), 93-104. doi: 10.52547/fsct.19.123.93
مریم علایی; حجت کاراژیان. "ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و عملکردی بستنی حاوی پایدار کننده کنجاک گلوکومانان". , 19, 123, 2022, 93-104. doi: 10.52547/fsct.19.123.93
علایی, مریم, کاراژیان, حجت (2022). 'ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و عملکردی بستنی حاوی پایدار کننده کنجاک گلوکومانان', , 19(123), pp. 93-104. doi: 10.52547/fsct.19.123.93
علایی, مریم, کاراژیان, حجت ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و عملکردی بستنی حاوی پایدار کننده کنجاک گلوکومانان. , 2022; 19(123): 93-104. doi: 10.52547/fsct.19.123.93
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,366
PDF Download15,979,677