شیرخان, فائزه, میردامادی, سعید, میرزایی, مهتا, اکبری آدرگانی, بهروز, نصوحی, نیکو (2022). اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران. , 19(123), 55-67. doi: 10.52547/fsct.19.123.55
فائزه شیرخان; سعید میردامادی; مهتا میرزایی; بهروز اکبری آدرگانی; نیکو نصوحی. "اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران". , 19, 123, 2022, 55-67. doi: 10.52547/fsct.19.123.55
شیرخان, فائزه, میردامادی, سعید, میرزایی, مهتا, اکبری آدرگانی, بهروز, نصوحی, نیکو (2022). 'اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران', , 19(123), pp. 55-67. doi: 10.52547/fsct.19.123.55
شیرخان, فائزه, میردامادی, سعید, میرزایی, مهتا, اکبری آدرگانی, بهروز, نصوحی, نیکو اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران. , 2022; 19(123): 55-67. doi: 10.52547/fsct.19.123.55
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,579
PDF Download15,979,891