ذبیحی, فاطمه, کاراژیان, حجت (2022). ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی دسر لبنی حاوی آرد ارزن به عنوان جایگزین آرد برنج. , 19(123), 329-340. doi: 10.52547/fsct.19.123.329
فاطمه ذبیحی; حجت کاراژیان. "ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی دسر لبنی حاوی آرد ارزن به عنوان جایگزین آرد برنج". , 19, 123, 2022, 329-340. doi: 10.52547/fsct.19.123.329
ذبیحی, فاطمه, کاراژیان, حجت (2022). 'ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی دسر لبنی حاوی آرد ارزن به عنوان جایگزین آرد برنج', , 19(123), pp. 329-340. doi: 10.52547/fsct.19.123.329
ذبیحی, فاطمه, کاراژیان, حجت ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی دسر لبنی حاوی آرد ارزن به عنوان جایگزین آرد برنج. , 2022; 19(123): 329-340. doi: 10.52547/fsct.19.123.329
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,366
PDF Download15,979,677